nieuws

Quinn-Direct onder DAK

Archief

Quinn-Direct Insurance gaat zijn activiteiten in ons land uitbreiden. De Ierse schadeverzekeraar, in Nederland alleen werkzaam via het intermediair, is daartoe een samenwerking aangegaan met de Coöperatie DAK.

Met het sluiten van de samenwerkingsovereenkomst medio deze maand krijgt Quinn toegang tot ruim 1.200 provinciale assurantiekantoren die zijn aangesloten bij de Coöperatie DAK (Dienstverlening Assurantie Kantoren). Vanuit de vestiging in Hoofddorp biedt Quinn-Direct de DAK-kantoren schadeproducten aan voor het midden- en kleinbedrijf, waaronder brand-, aansprakelijkheid-, en technische verzekeringen.
“Het contract met DAK is een stap in het uitbouwen van ons Nederlandse distributiekanaal. Ons doel is een brede selectie van provinciale makelaars en assurantieadviseurs aan te spreken. Wij willen graag lange-termijnrelaties met het intermediair opbouwen”, zegt Fred Slikker, European business manager van Quinn-Direct.
Quinn-Direct wil de komende vijf jaar uitgroeien tot een grote speler in ons land op het gebied van bedrijfsmatige verzekeringen. Vooral in bijzondere aansprakelijkheidsrisico’s, zoals dakdekkers, steigerbouwers, bouwingenieurs en horeca-exploitanten, wil Quinn de concurrentie aangaan.
Tim Schoonbergen van DAK, Fred Slikker van Quinn-Direct en Bas van Twillert van DAK.

Reageer op dit artikel