nieuws

Quest onderzoekt communicatie van employee-benefits

Archief

Het bureau Quest (Weesp) richt zich in haar jaarlijkse EB-onderzoek dit keer ook op de informatie en communicatie van employee-benefits. In voorgaande onderzoeken ging het vooral om de samenstelling en aanbieders van EB-pakketten.

Het onderzoek, dat voor de zesde keer plaatsvindt, wordt uitgevoerd onder vijfhonderd bedrijven met vijf of meer werknemers. Nieuw in het onderzoek is de informatie en communicatie van employee-benefits. Hierin komen onder meer de houding en plannen ten aanzien van geautomatiseerde EB-pakketten, de voorkeuren voor media als internet, intranet en offline toepassingen aan de orde. Ook worden de gewenste functionaliteiten van de pakketten en de gewenste ondersteuning onderzocht.
Het onderzoek richt zich verder op de samenstelling en aanbieders van EB-pakketten; op de gewenste ondersteuning en behoefte van werkgevers en op verzuimbeheersing en flexibilisering van arbeidsvoorwaarden als onderdeel van employee-benefits.
Meer informatie: Quest Onderzoek en Advies, telefoon 0294-41.59.22.

Reageer op dit artikel