nieuws

Quantum vervangt Anva-pakketten

Archief

Anva gaat binnenkort de systeemhuispakketten Anva4 en Anva5 vervangen door de nieuwe Quantum-applicatie.

Met Quantum zegt Anva in te spelen op de behoefte van klanten om in plaats van backoffice-ondersteuning, juist ondersteuning aan de voorkant, de advieskant, te bieden. Quantum bezit dan ook een Aviesmodule, waarmee tussenpersonen voldoen aan de eisen die de WFD stelt. Volgens Anva zou het gaan om een een “volwaardige oplossing voor het structureel beheren en commercieel inzetten van klantgegevens”.
Anva maakt daarbij gebruik van bestaande software. Van de zomer komt het systeemhuis met een nieuw relatiebeheersysteem (CRM) waarbij tegemoet is gekomen aan de wensen en eisen van de Anva-gebruikers. Deze bestaande CRM-software wordt volledig geïntegreerd in de Quantum-applicatie.

Reageer op dit artikel