nieuws

PZO en Trias de boer op met zorgverzekering zelfstandigen

Archief

De Vereniging Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO) en zorgverzekeraar Trias introduceren een zorgverzekering die speciaal is afgestemd op de behoeften van zelfstandige ondernemers.

Zo willen zelfstandige ondernemers (zzp’ers, dga’s, freelancers) bijvoorbeeld snelle toegang tot huishoudelijke hulp of thuiszorg als de partner ziek is. Daarnaast hebben ze behoefte aan snelle interventie bij fysieke of psychische klachten, want niet werken staat gelijk aan geen inkomen.
Reden voor PZO om samen met Uvit, waar Trias onderdeel vanuit maakt, en verzekeringsanalist Kendall Mason een eigen zorgmodule voor zelfstandigen te ontwikkelen. De zorgmodule maakt deel uit van het PZO Zorgcollectief waarin verschillende verzekeraars (Agis, Menzis, Trias en Fortis ASR) participeren. De polisvoorwaarden en de premie worden binnenkort door PZO en Trias bekend gemaakt.
Ongeveer 17.000 zelfstandigen zijn lid van PZO.

Reageer op dit artikel