nieuws

PWZ toegetreden tot Achmea Groep

Archief

Ondernemers in het midden- en kleinbedrijf zullen als eersten de vruchten kunnen plukken van de toetreding van de Noord-Hollandse zorgverzekeraar PWZ tot de Achmea Groep.

Op ziektekostenterrein werkt PWZ (Purmerend) samen met Avéro Zorg (Zaandam). Ze bieden gezamenlijk een totaalpakket aan op het terrein van de verplichte ziekenfonds-, de aanvullende en de particuliere ziektekostenverzekering alsmede verzuimbeheersing en verzuimpreventie.
De eind vorig jaar voorgenomen samenwerking tussen PWZ en Achmea is begin deze maand een feit geworden. Achmea verwerft zich hierdoor een betere positie op zorgverzekeringsgebied in Noord-Holland. Zorgverzekeraar PWZ kan haar sterke positie in de regio uitbuiten door ook andere producten op het gebied van de financiële dienstverlening aan te bieden.

Reageer op dit artikel