nieuws

PVF Hypotheken breidt produktenpakket uit

Archief

PVF Hypotheken biedt sinds kort ook levenhypotheken aan in samenwerking met Hooge Huys, NOG, en Zwolsche Algemeene.

De levenhypotheken van de drie verzekeraars worden gekoppeld aan de aflossingsvrije hypotheek van PVF Hypotheken, het hypotheekbedrijf van het gelijknamige pensioenfonds. Behalve de spaarhypotheek kende PVF geen hypotheken gekoppeld aan een levensverzekering.
De rente-opslag voor spaarhypotheken is verlaagd van 0,3% naar 0,2%.
Offertes via verzekeraars
De levenhypotheken worden verstrekt tot 110% van de executiewaarde of met garantie. De polisadministratie is ondergebracht bij de maatschappijen.
Het verzorgen van offertes voor levenhypotheken wordt eveneens door verzekeraars zelf gedaan. Zowel Hooge Huys als Zwolsche Algemeene hanteren de voorwaarde, dat het intermediair een agentschap heeft bij deze maatschappijen. NOG stelt deze voorwaarde niet.
PVF Hypotheken heeft verder een 1-jarige hypotheek met rentebedenktijd (Optiehypotheek) geïntroduceerd. Gedurende het ‘optiejaar’ kan op elk gewenst moment worden overgestapt naar een rentevaste periode van minimaal vijf jaar.

Reageer op dit artikel