nieuws

Prudential sluit periode van herbezinning af

Archief

INHOUD Delta Lloyd na drie jaar weer op winst gekomen 5 Uitdagende koopsomactie van Aegon 7 Diverse premieverhogingen motorrijtuigen 11

Prudential Leven heeft zich in het afgelopen jaar herbezonnen op haar marktpositie en strategie. De doorgaans innovatieve verzekeraar zal zich in haar ondersteuning van het intermediair volledig gaan richten op de kantoren met regelmatig zaken worden gedaan, zegt algemeen directeur M.P.M. Teeuwisse. Zie interview op pag. 12. Massale functiewijzigingen bij Interpolis 23 SVV neemt cursuspakket van zorgverzekeraars over 25 Personenschadelast vergt actie op diverse fronten 28 Moneyview gaat resultaten beleggingsfondsen vergelijken 31 R U B R I E K E N Commentaar…………….2 Persoonlijkheden……….9 Jus d’Assurance……….10 Fiscaal………………33 Jurisprudentie………..35 Evenementen…………..55

Reageer op dit artikel