nieuws

Provisieomzet Ten Hag 6% hoger

Archief

De Ten Hag Groep heeft vorig jaar een 6% hogere provisieomzet geboekt: € 3,17 mln, tegen € 3,0 mln in 2003. Daarvan was € 885.000 afkomstig uit hypotheekbemiddeling en € 2,29 mln uit assurantiebemiddeling. De omzet had volgens algemeen directeur Hennie ten Hag hoger kunnen uitvallen: “We hebben wat pech gehad met het terugboeken van omzet van een jaar eerder”. Verder had de hypotheekproductie vorig jaar te lijden onder een tijdelijk lagere personeelsbezetting. De Ten Hag Groep, die ruim honderd medewerkers telt, is voornamelijk actief in de onroerendgoedmakelaardij.

Ten Hag ziet de toekomst zonnig in. “Het consumentenvertrouwen stijgt weer en de hypotheekmarkt trekt aan. Wij halen onze omzet met name uit eerste hypotheken die worden gesloten bij de aankoop van een woning. We hoeven het dus niet te hebben van oversluitingen.” Om de klanten beter van dienst te kunnen zijn, is in Hengelo alvast een nieuw pand betrokken aan het Burgemeester Jansenplein. “Dat heeft een wat meer eigentijdse inrichting.” 
 

Reageer op dit artikel