nieuws

Proteq biedt FNV-leden rechtsbijstandverzekering

Archief

Sinds begin deze maand kunnen FNV-leden gebruikmaken van een aanvullende rechtsbijstandverzekering van Proteq (SNS Reaal).

De vakbondsleden zijn nu via hun lidmaatschap verzekerd van juridische hulp als het gaat om arbeid, inkomen en letsel. “Maar gezinnen kunnen ook in andere gevallen juridische bijstand nodig hebben, bijvoorbeeld voor verkeers- en consumentenzaken. Als ze zich daarvoor willen verzekeren, moesten zij tot nu toe een complete rechtsbijstandverzekering sluiten. Met alle risico’s van overlap van dekking en premie van dien”, aldus de FNV.
De aanvullende verzekering dekt consumenten-, huur- en verkeerszaken voor de leden en hun gezin. De verzekering kan gesloten worden via de website van Proteq: www.proteq.nl/fnv. De uitvoering van de polis is in handen van SRK Rechtsbijstand.
De premie voor een basisdekking inclusief Verkeer kost op jaarbasis _ 60 of _ 5,30 per maand. De aanvullende dekking voor huiseigenaren komt op _ 31,50 per jaar of _ 2,78 per maand. Dit is exclusief 7% assurantiebelasting en _ 8,50 poliskosten.

Reageer op dit artikel