nieuws

Projectontwikkelaar introduceert functionaliteitenpolis gebouwen

Archief

De projectontwikkelaar Starke Diekstra in Nieuwegein lanceert begin december een functionaliteitenpolis voor gebouwen. Makelaar voor het produkt is Sedgwick Nederland en risicodrager is ABN Amro Verzekeringen.

De Property All Risk-polis wordt op 8 december a.s. geïntroduceerd op een speciaal congres in het World-Trade Center in Amsterdam. Gastsprekers zijn prof. mr J.H. Wansink en vertegenwoordigers van makelaar Sedgwick Nederland en waarborgmaatschappij Stiwoga.
De Fit for Purpose-verzekering (letterlijk: geschikt voor het doel) zoals de polis kan worden omschreven, sluit aan op de Construction All Risks-polis (CAR). De garantieverzekering dekt alle (verborgen) gebreken aan functionaliteiten en installaties op basis van de Real Estate Norm, een objectieve kwaliteitsnorm voor functionaliteiten van gebouwen. De verzekerde termijn is maximaal tien jaar na de officiële oplevering van het gebouw, op voorwaarde dat er voldoende onderhoud wordt gepleegd aan de verzekerde eigendommen.
Voor meer informatie: R. Demeijer (Sedgwick), tel. 020 – 541.71.00.

Reageer op dit artikel