nieuws

Productie Quion vorig jaar f 7 mld

Archief

Quion realiseerde vorig jaar een nieuwe productie van _ 7,1 mld. De totale hypotheekportefeuille die de dienstverlener begeleidt, groeide met ruim 40% naar _ 18,8 mld.

In 2007 voorziet hypotheekservicebedrijf Quion een dalende hypotheekmarkt ten opzichte van 2006 maar verwacht wel het (door Quion gemelde) marktaandeel in de nieuwe productie van ruim 6% vast te kunnen houden. Omdat de drie huidige panden in Rotterdam te klein worden, is voor begin 2008 een verhuizing gepland naar Capelle aan den IJssel.
Quion richt zich, naast het aantrekken van hypotheekgelden voor distributiepartners, op de begeleiding van hypotheken voor derden. De klantenkring bestaat uit nationale en internationale financiële instellingen. Het afgelopen jaar is het aantal medewerkers flink gegroeid tot ruim driehonderd.

Reageer op dit artikel