nieuws

Procee terug bij bank

Archief

Met de overstap begin deze maand van Ohra naar de CVB Bank, onderdeel van SNS Groep, wacht mr P.S. Procee (44) een nieuw avontuur. In de achterliggende jaren was hij achtereenvolgens in dienst van enkele banken voordat hij begin 1992 werd benoemd tot directeur bij CDK Bank, onderdeel van de VSB Groep. Anderhalf jaar later verhuisde hij (“Ik werd daarvoor gevraagd”) naar Ohra, die hem detacheerde als commercieel directeur bij dochterbedrijf DEL Ziektekosten. “Tussen het werken voor een bank of een ziektekostenverzekeraar is nagenoeg geen verschil. Niet qua produkt en ook niet qua klant. Of je nu met tussenpersonen te maken hebt of met consumenten, je gaat met mensen om en dat beviel me uitstekend.”

Zijn overgang naar de CVB Bank (“Ik heb gewoon in de markt gekeken”) brengt hem terug in de bancaire wereld. Over de plannen van CVB zegt hij: “We werken aan een ander strategisch concept. Ja, inderdaad we gaan er een meer commerciële organisatie van maken.”

Reageer op dit artikel