nieuws

Privé duikt op liefdesbaby Achmea-directeur Jacometti

Archief

Het is Achmea-directeur Marinus Jacometti gelukt om de stamgasten van het roddelcircuit Ron Brandsteder, Viola Holt en André Hazes scheel te laten kijken van afgunst. Het familieweekblad Privé heeft afgelopen zomer namelijk een HELE PAGINA besteed aan de relatie tussen Jacometti en het Internetbedrijf Clockwork van Prins Bernhard junior. Volgens Privé is er door Achmea DERTIG MILJOEN GULDEN betaald voor de overname van dit bedrijf (Achmea meldt dat er slechts sprake is van een samenwerking). Het hoge overnamebedrag zou voornamelijk het gevolg zijn van de ijdelheid van Jacometti, “Het is immers altijd leuk om met een echte prins te pronken”, aldus Privé. Jacometti knoopt volgens het weekblad graag relaties aan met personen die in het midden van de publieke belangstelling staan. Zo zou de directeur onder meer ook te koop lopen met zijn persoonlijke vriendschap met Veronica-voorzitter Joop van der Reijden.

Ook weet Privé te melden – gehoord in de welbekende wandelgangen – dat Jacometti van plan is de leiding over te nemen van het Achmea-bedrijf Scaramea, waar alle Internet-activiteiten van de groep zijn ondergebracht. Het weekblad maakt zich daarbij grote zorgen over de gevolgen daarvan voor de huidige Scaramea-directeur Tom Kok: “Zal Jacometti pottenkijkers dulden als hij met de Prins aan het Internetten is?”

Reageer op dit artikel