nieuws

Prijsvechtershypotheek Allianz

Archief

Allianz Nederland heeft het hypotheekassortiment uitgebreid met de Estate Smart Hypotheek, een arrangement met NIB Capital-dochter Estate Hypotheken.

Het arrangement kenmerkt zich door scherpe rentetarieven en een volwaardige verhuisregeling. “De meeste hypotheekproducten in het prijsvechterssegment bieden vaak een verhuisregeling van één of drie maanden. Wij bieden de volledige zes maanden”, zegt productmanager Rutger Jansen. “Wij zijn daarnaast de enige partij waar een soortgelijk product is te sluiten als spaar- of beleggingshypotheek.”
Verder is de offerte drie maanden geldig en de passeerrente altijd gelijk aan de offerterente. Daarmee wordt de scherpe rente mogelijk, die voor een tien jaar vaste hypotheek uitkomt op 3,8%. De variabele rente voor een NHG-hypotheek is 2,9%.
Als aardigheidje ontving het intermediair een zogeheten Smartbal, die antwoorden geeft op vragen en zo aangeeft waar de gebruiker op dat moment aan denkt.

Reageer op dit artikel