nieuws

‘Prijsdaling autopolis zet nog door’

Archief

Volgens Independer is de gemiddelde premie voor een autoverzekering tussen december 2006 en december 2007 met 15% gedaald.

De premievergelijker verwacht dat de prijsdaling nog verder zal doorzetten, gezien de vermindering van het aantal gestolen auto’s, verbeterd rijgedrag en een afname van zowel het aantal schades als het gemiddelde schadebedrag.
Independer heeft alle vergelijkingen op de site in de eerste drie weken van dit jaar en vorig jaar naast elkaar gelegd. Waar in 2007 nog 16,4% van de sitebezoekers uitkwam bij Budgio als goedkoopste verzekeraar, is dat in 2008 Verzekeruzelf met 33,8%. Klaverblad is die nieuwe nummer twee, gevolgd door Premio (Ohra). In 2007 waren dat nog respectievelijk Premio en Avéro.

Reageer op dit artikel