nieuws

Prijs voor website ING

Archief

De website van de ING Bank in Nederland is in de prijzen gevallen. Vooral de snelheid van de website was doorslaggevend. De ‘Keynote Performance Award’ werd uitgereikt door schaatser Rintje Ritsma.

Sociaal plan CZ/OZ
Vakbonden en de zorgverzekeraar CZ/OZ hebben een principeakkoord bereikt over een nieuw sociaal plan. Daarin zijn onder meer afspraken gemaakt over: vervallen en wijzigen van functies, begeleiden van werk naar werk en de inrichting van een mobiliteitsbureau. De CNV Dienstenbond omschrijft het sociaal plan als “degelijk en voor de langere termijn met het oog op nog komende reorganisaties”. Volgens de vakbond kan nog niet worden aangegeven hoeveel banen er eventueel komen te vervallen.
Lancyr besteedt ICT-beheer uit
Lancyr Groep en KPN zijn overeengekomen dat Lancyr haar ICT-voorzieningen onderbrengt in het CyberCenter van KPN. “Hiermee kiezen we voor continue beschikbaarheid van het netwerk, systemen en applicaties”, aldus Lancyr.
Algemeen verbindend
De CAO’s Verzekeringsbedrijf Binnendienst 2006/2007 en Verzekeringsbedrijf Buitendienst 2006/2007 zijn door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid algemeen verbindend verklaard.
Reaal langer in zee met Unisys
Reaal Verzekeringen heeft zijn samenwerking met het automatiseringsbedrijf Unisys met vijf jaar verlengd. Unisys gaat de IT-infrastructuur van Reaal beheren. Het uitbestedingscontract heeft een waarde van _ 9,2 mln.

Reageer op dit artikel