nieuws

Preventiemedewerker centraal op cd-rom van NN

Archief

In samenwerking met reïntegratiebedrijf Keerpunt heeft Nationale-Nederlanden een cd-rom ontwikkeld, getiteld “Zeker zijn van de preventiemedewerker”. De cd-rom komt deze week gratis ter beschikking van het intermediair, om te gebruiken als contactmoment bij bestaande ziekengeldrelaties van NN.

Het doel van de cd-rom is de ziekengeldrelaties van Nationale-Nederlanden te informeren over de rol van de preventiemedewerker binnen een organisatie en de voorbereidingen en de stappen die genomen moeten worden alvorens deze aan de slag kan. In het kader van de vernieuwde Arbo-wet hebben bedrijven tot 1 januari 2006 de tijd om een preventiemedewerker aan te wijzen, die moet zorgen voor de dagelijkse veiligheid en gezondheid binnen een organisatie.

Reageer op dit artikel