nieuws

Preventie-eisen

Archief

Naar aanleiding van de invoering van het nieuwe autotarief heeft Generali de preventie-eisen versoepeld voor het accepteren van personenauto- en bestelautoverzekeringen met een Autoplus- of Cascodekking. “De schadecijfers wezen uit dat het wel wat soepeler kon”, aldus de afdeling Relatiebeheer.

Jaarwisseling
Het Centrum voor Verzekeringsstatistiek (CVS) schat de brand- en stormschade die tijdens de jaarwisseling is veroorzaakt op minimaal _ 20 mln. In Verzekerd! spreekt het CVS van ‘een dure jaarwisseling voor verzekeraars’. Eerder al raamde verzekeraar Centraal Beheer Achmea de schade op _ 25 tot _ 50 mln.
Veer
Europeesche Verzekeringen is door de Nederlandse reisagenten voor de negende opeenvolgende keer gekozen tot Beste Reisverzekeraar. Deze prijs, de Veer, werd tijdens het Verengala op de vakantiebeurs in Utrecht uitgereikt. De reisagenten waardeerden de Europeesche met het rapportcijfer 8.
Kentekenplaten
Sinds de invoering van de kentekenregistratie voor bromfietsen in 2005 zijn ruim 6.000 kentekenplaten gestolen, blijkt uit cijfers van de Bovag en de RDW. Gevreesd wordt dat de gestolen platen worden gebruikt voor niet-geregistreerde brom- en snorfietsen. Bijna 24.000 bromfietsbezitters hebben geen kenteken aangevraagd of is er een geweigerd. Tijdens de registratie zijn ruim 2.400 gestolen bromfietsen aangetroffen.
Cadeaubon
Wie voor 1 maart een doorlopende reisverzekering sluit bij Verzekeringssite, ontvangt een cadeaubon van Bol.com ter waarde van _ 10.

Reageer op dit artikel