nieuws

Premies SolidLife (EAC) omlaag

Archief

Inkooporganisatie EAC (Lelystad) verlaagt per 1 april de premies voor de onder eigen label aangeboden SolidLife-levensverzekering.

De tarieven gaan met 8% omlaag. “Daardoor hebben wij de scherpste premie in de markt”, aldus EAC. Risicodrager is Allianz-dochter Universal Leven. Premies zijn binnenkort ook te berekenen met de rekensoftware Hypobox.
Daarnaast biedt EAC de circa 170 aangesloten kantoren sinds kort de mogelijkheid om via het extranet van EAC hypotheekafspraken af te nemen. Ook wordt een tweedaagse verkooptraining aangeboden die ertoe moet leiden dat meer afspraken in hypotheken worden omgezet. EAC werkt daartoe samen met internetbedrijf Hypotheeklead, dat voor diverse partijen in de branche afspraken genereert.

Reageer op dit artikel