nieuws

Premies Fundum-polissen aangepast

Archief

De Amersfoortse gaat de premies van de overgenomen Fundum-portefeuille aanpassen aan de premies van de eigen portefeuille nadat de overdracht van kracht is. Dit blijkt uit het ‘Plan’ en ‘Rapport’ van Fundum over de overname.  De overdracht van Fundum aan De Amersfoortse moet op 11 juli van kracht worden. Voorwaarde is wel dat het Brits gerechtshof op 8 juli haar goedkeuring hiervoor geeft. 

Verder blijkt uit het ‘Plan’ dat de Fundum-polissen herverzekerd blijven bij Munich Re en de Nederlandse Herverzekeringsmaatschappij voor Terroristenschaden (NHT).  Tot slot merkt Fundum in het ‘Plan’ op dat de reserves van De Amersfoortse-portefeuilles groter zijn dan die van de Fundum-portefeuille. “Maar, de overdracht heeft geen wezenlijke invloed op de zekerheid van bestaande polishouders bij De Amersfoortse”, aldus Fundum.

Reageer op dit artikel