nieuws

Premieomzet SNS Reaal licht gedaald

Archief

De brutopremieomzet van SNS Reaal is vorig jaar naar verwachting uitgekomen op € 1

741 (1.779) mln. De schadepremies (exclusief Zorg) zijn 13% gegroeid tot € 330 (293) mln. Volgens de laatste prognoses komt de winst van het concern uit op € 135 (243) mln. “De definitieve cijfers zullen zeker afwijken”, laat een woordvoerder weten. “Ons aandeel in de nieuwe levenproductie is nu 12,4% voor periodieke premies en 9,3% voor koopsommen”, licht Hans Wilkes, directeur Verkoop bij Reaal, verder toe. “In de individuele levenmarkt willen we naar 15%.” Volgens hem sluit Reaal één op de vijf levenpolissen die aan een hypotheek worden verbonden. Reaal wil verder onderscheid gaan maken in de samenwerking met het intermediair. “We gaan focussen op de top-500 van de circa zesduizend tussenpersonen met wie we werken.”

Reageer op dit artikel