nieuws

Premiebreker zet internet in op MKB

Archief

De nieuwe onderneming Premiebreker.nl gebruikt internet en het intermediair om voor MKB-ondernemingen voordelige verzuimpremies binnen te halen. De man achter dit nieuwe bedrijf is Danny van Zomeren, die inmiddels tien jaar actief is in de verzekeringsbranche. Volgens Van Zomeren kent het midden- en kleinbedrijf veel problemen. “Daardoor worden ook alle verzekeringsposten tegen het licht gehouden.”

De MKB-ondernemer kan via de website http://www.premiebreker.nl zich inschrijven voor een gratis offerte voor een verzuimverzekering. Hiervoor moet de ondernemer of zijn accountant een vragenlijst van tien vragen invullen. De inschrijving sluit 17 juli. Alle inschrijvingen worden vervolgens collectief aangeboden aan de vijf verzekeraars waarmee de Premiebreker samenwerkt. Dit zijn Amev, De Amersfoortse, AIG, Delta Lloyd en Nationale-Nederlanden. Uit de aanbiedingen van deze verzekeraars wordt de offerte met de beste prijs/kwaliteitverhouding gekozen. “Wij hebben alle verzekeraars benaderd. Deze vijf verzekeraars ondersteunen het initiatief. Anderen waren er wat huiverig voor”, aldus Van Zomeren.
Vanaf 15 augustus worden de ondernemers die een aanvraag hebben ingediend persoonlijk benaderd door adviseurs van de landelijke keten PensioenPoint (84 kantoren). Zij begeleiden en ondersteunen deze offertes onder het label ZorgPoint bij de ondernemingen.

Reageer op dit artikel