nieuws

Premie.nl zoekt lage autopremies bij lokale tussenpersoon

Archief

Erik de Voogd, bekend van volmachtbedrijf Voogd & Voogd, lanceert eind maart op de AutoRAI de vergelijkingssite Premie

nl. Consumenten kunnen hier het zoeken naar een scherpe autopremie combineren met de vraag waar in de omgeving die premie te vinden is. De Voogd wil met Premie.nl tevens de drempel naar internet voor tussenpersonen fors verlagen. Aansluiting is gratis. “Pas als de polis is geaccepteerd, vragen we een vergoeding van 10% van de jaarpremie.” De Voogd wil starten met tussenpersonen die de backoffice van Voogd & Voogd gebruiken. Premie.nl combineert de techniek van Voogd & Voogd Diensten (Klik & Sluit) met de beschikbare tariefgegevens van de achttien volmachtverzekeraars en de duizend aangesloten assurantiekantoren. Zij kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via partner.premie.nl.

Reageer op dit artikel