nieuws

Premie.nl werkt samen met Nationale Autobon

Archief

Premie.nl, het internetbedrijf van Erik de Voogd dat leads genereert voor tussenpersonen op het gebied van autoverzekeringen, gaat twee jaar lang samenwerken met Nationale Autobon.

Geregistreerde gebruikers van de website van Nationale Autobon krijgen korting op autoverzekeringen en daaraan gerelateerde verzekeringen. Nationale Autobon exploiteert biedt op internet aan automobilisten korting op zaken die met de auto te maken hebben. Op Premie.nl kunnen consumenten de voorwaarden en premies van vrijwel alle grote autoverzekeraars vergelijken en een tussenpersoon vinden die de betreffende polis in of buiten de eigen regio het voordeligst aanbiedt.
Inmiddels werken ruim vierhonderd tussenpersonen samen met Premie.nl. Volgens De Voogd wordt “een aantal polissen per dag” gesloten. “Ik ben er nu fulltime mee bezig. Eerste prioriteit is het verbeteren van de website. Als die perfect is, gaan we adverteren om klanten naar de site te trekken. We hebben overigens op Google al enkele malen in de bovenste regionen gestaan.”
Vertrek
De Voogd kan zich fulltime op Premie.nl richten, omdat hij uit de directie van het familiebedrijf Voogd & Voogd is gestapt. Hij blijft er op projectbasis wel bij betrokken en blijft gewoon mede-aandeelhouder. Hij en zijn broer hebben ieder 47% van de aandelen in handen. Michael de Nijs bezit 5% van de aandelen.
De directiefuntie van Erik de Voogd wordt niet opgevuld. De dagelijkse leiding komt in handen van manager John Borsboom (Diensten) en Bas de Voogd (Verzekeringen). Voogd & Voogd (samen ruim 180 medewerkers) heeft 530.000 polissen in de boeken, goed voor een premieomzet van _ 110 mln. De hoofddirectie bestaat vanaf nu uit algemeen directeur Bas de Voogd en financieel directeur Michael de Nijs.

Reageer op dit artikel