nieuws

Premie Euler Hermes

Archief

Kredietverzekeraar Euler Hermes heeft vorig jaar _ 45,1 (40,4) mln premieomzet geboekt in ons land. Dat is een groei van 12%, net als in 2004. Wereldwijd groeide de omzet met 7% naar _ 2,01 (1,88) mld.

Renteperiode Hypotrust
Hypotrust heeft nu ook een 25- en een 30-jaars rentetarief. De tarieven zijn respectievelijk 4,3% en 4,35% (met NHG) en gelden voor aflossingsvrije, leven-, lineaire en annuïtaire hypotheken. Ook Falcon heeft deze renteperiodes geïntroduceerd.
Reaal koppelt software
Reaal heeft berekenings- en offertesoftware In Support gekoppeld aan hypotheekadviesprogramma Hypobox van Intersoftware. Sinds begin september 2005 is er al een koppeling met Efdécé.
Dertigjaarstarief Aegon
Bij Aegon wordt enkele weken na de introductie van de 30-jaars hypotheekrente 27% van de nieuwe hypotheken voor deze renteperiode vastgezet. “In totaal kiest 65% van de klanten nu voor een rentevaste periode van 10 jaar of langer”, zegt Aegon.

Reageer op dit artikel