nieuws

Prefire Nederland: preventie bij brandgevaarlijk werk

Archief

Met betere preventie- en werkmethoden wil het bedrijf Prefire Nederland in Papendrecht brandverzekeraars de helpende hand toesteken bij het terugdringen van de forse schadelast door brandgevaarlijke werkzaamheden.

Prefire Nederland is een commerciële onderneming, gerund door oud-brandweerlieden, die zich primair richt op het treffen van preventieve maatregelen bij brandgevaarlijke werkzaamheden, zoals dakbedekken.
Het bedrijf treedt daarbij adviserend, uitvoerend, en controlerend op. Prefire Nederland telt zes full time medewerkers en werkt verder met – per project – ingehuurde arbeidskrachten.
Prefire Nederland zegt inmiddels een contract te hebben gesloten met Avéro. Met andere marktpartijen, waaronder makelaar Mees & Zoonen en verzekeraars Univé en ABN Amro, zou het bedrijf in onderhandeling zijn.
Per jaar hebben 30.000 schadegevallen plaats door brandgevaarlijke werkzaamheden.

Reageer op dit artikel