nieuws

Praktijkgids Zorg & Inkomen

Archief

Inspelend op de vele veranderingen in de sociale zekerheid, heeft uitgeverij Kluwer de Praktijkgids Zorg & Inkomen uitgebracht.

“De vertrouwde collectief georganiseerde zekerheid verandert steeds meer in een individuele verantwoordelijkheid. Voor alerte assurantieadviseurs brengt deze ontwikkeling kansen met zich mee”, aldus Kluwer. “De Praktijkgids Zorg & Inkomen is voor hen een handzaam naslagwerk voor de adviespraktijk in de markt van zorg en inkomen.”
Door middel van een online updateservice worden de gebruikers digitaal geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorg en inkomen.
De gids is gericht op de adviseur die actief werkgevers en werknemers adviseert op het gebied van arbeidsvoorwaarden en daarmee samenhangende verzekerbare risico’s. De gids bestaat uit drie delen:
1. Zorg
Hierin komt uitgebreid de verantwoordelijkheid die de werkgever draagt voor zijn werknemers aan de orde. De zorgplicht van de werkgever zit verscholen in wetgeving en in tal van regelingen. Kortom, de gehele sociale zekerheid zal de revue passeren, echter zodanig, dat u als adviseur snel uw weg zult vinden.
2. Inkomen nu
Dit deel gaat in op alle aspecten die te maken hebben met actuele inkomensregelingen ten behoeve van werknemers, fiscaliteit, de wet kinderopvang, functiewaardering, de autoregeling, spaarloon, levensloop, maar ook pensioenregelingen vanuit het perspectief van de werkgever.
3. Inkomen later
Dit deel omvat een overzicht van alle belangrijke ontwikkelingen op pensioengebied vanuit het perspectief van de werknemer.
De Praktijkgids Zorg & Inkomen (ISBN 90 13 033806) kost _ 52,50 (incl. BTW).

Reageer op dit artikel