nieuws

Praevenio neemt Albingia over

Archief

Praevenio (Delta Lloyd) heeft de Amsterdamse portefeuille van technische verzekeraar Albingia Versicherungs AG (AXA) overgenomen, inclusief de zes huidige medewerkers.

Albingia (brutopremie-inkomen f 18,5 mln) stond al geruime tijd te koop, samen met alle andere buitenlandse dochters van het Duitse verzekeringsbedrijf in België, Spanje en Frankrijk. Met de overname van Albingia verwerft Delta Lloyd een marktaandeel van ruim 20% in de markt van technische verzekeringen.
De portefeuille van Albingia wordt volledig geïntegreerd in Praevenio. Met de overname zegt Delta Lloyd Schade zijn marktleiderspositie verder uit te kunnen bouwen en met name in het aantrekkelijke segment van Technische Verzekeringen een hoofdrol te blijven vervullen.

Reageer op dit artikel