nieuws

Potter makelaar en taxateur assurantieportefeuilles

Archief

Mike Potter is op 3 juli van dit jaar door de rechtbank van Utrecht beëdigd tot makelaar en taxateur in assurantieportefeuilles.

Potter is daarmee de derde makelaar en taxateur in assurantieportefeuilles na K. Dullemond van adviesbureau Dullemond & Oosterbaan in Amersfoort en de onlangs beëdigde L.L.J.M. Mertens van Adviesgroep Mertens in Heythuyzen.
Voorlopig blijft Potter de enige medewerker van het makelaarskantoor. “Na 25 jaar gewerkt te hebben in de verzekeringswereld, waarvan 15 jaar als eigenaar van een eigen assurantiekantoor, was ik toe aan iets nieuws. De start van een nieuw eenmansbedrijf is de uitdaging die ik nodig had.”
Potter trok zich vorig jaar terug uit de dagelijkse bedrijfsuitoefening van zijn assurantiekantoor om zich volledig op zijn activiteit als bedrijfs- en kwaliteitsadviseur ten behoeve van de verzekeringsbranche te richten.
Mike Potter Trainingen, Coaching en Consultancy is gevestigd in de Dr. Nolenslaan 11 in Amersfoort, tel. 033-26.22.448, fax 033-46.55.146.
M. Potter, kersverse makelaar en taxateur in assurantieportefeuilles

Reageer op dit artikel