nieuws

Pot & Van der Sluijs uit elkaar

Archief

Het adviesbureau Pot & van der Sluijs bestaat niet meer. De twee partners van het assurantiekantoor uit Driebergen verschillen dusdanig van mening over de manier van marktbenadering, dat zij hebben besloten uiteen te gaan.

Marco Pot wil zich naar eigen zeggen meer richten op een hoger marktsegment: vermogende particulieren, terwijl Alex van der Sluijs juist een groot kantoor met veel buitendienstmedewerkers voor ogen heeft. Om dit laatste te realiseren, is Maarten van den Bosch (ex-ABN Amro) benoemd als directeur. Hij is eveneens mede-eigenaar van het nieuwe kantoor. Voor de zes medewerkers van het voormalige Pot & van der Sluijs (opgericht in 1993) heeft de splitsing van het bedrijf geen gevolgen.
Het nieuwe assurantiekantoor van Marco Pot heet ‘Borghese’ en is gevestigd aan de Hoofdstraat 161, 3971 KJ Driebergen. Het kantoor van Van der Sluijs en Van den Bosch, dat voortaan ‘Private Planners’ zal heten, verhuist binnenkort naar een nieuwe locatie in Zeist. Het huidige bedrijfspand aan de Traay 197 in Driebergen wordt verkocht.

Reageer op dit artikel