nieuws

Postdoctorale opleiding marketing & financiële dienstverlening

Archief

De postdoctorale opleiding marketing & financiële dienstverlening was afgelopen leergang te volgen aan de Academie voor Management van de Rijksuniversiteit Groningen. Donderdag 29 augustus werden de eerste geslaagden gehuldigd.

De postdoctorale studie is ontstaan op initiatief van mensen uit de verzekerings- en bancaire wereld. De opleiding bestaat uit zeven maandelijkse modules van vijf dagdelen. Doel is recente ontwikkelingen in de wereld van de financiële dienstverdeling te vertalen in effectieve marketingplannen. Alle negen cursisten – werkzaam bij bedrijven in de bank- en verzekeringswereld – doorliepen de opleiding met succes.
De tweede leergang start op 19 september a.s. op landgoed Groot Warnsborn in Arnhem. Meer informatie verkrijgbaar bij: drs A.E. Roolvink, tel: 050-313.35.44.

Reageer op dit artikel