nieuws

Postbank wordt verkooploket Yarden

Archief

Yarden start binnenkort een proef met Postbank voor de verkoop van uitvaartverzekeringen. Zo’n twintigduizend klanten van de ING-dochter krijgen per post een aanbieding voor een natura-uitvaartpolis van Yarden. Hans Croes, directeur Verzekeringen van Yarden, heeft hoge verwachtingen van de samenwerking. “Dergelijke allianties moeten voor onze groei gaan zorgen.”

Yarden hoopt al enkele jaren op een nauwe samenwerking met Delta Lloyd. Van de beloofde joint venture is het nog altijd niet gekomen. “We zijn weer in gesprek hoe wij gebruik kunnen maken van hun uitgebreide verkooporganisatie”, aldus Croes. “Het kan zijn dat tussenpersonen waarmee Delta Lloyd samenwerkt uitvaartverzekeringen van Yarden gaan verkopen, maar ook dat er een Delta Lloyd Uitvaartverzekering komt, voor risico van Yarden.”

Reageer op dit artikel