nieuws

Postbank test pakketverzekering

Archief

De Postbank houdt een proef met een nieuwe pakketverzekering: het Woonzekerpakket. In het pakket zijn opgenomen: een uitgebreide inboedel-, aansparkelijkheid-, opstal-, glas- en kostbaarheden verzekering.

Enkele duizenden Postbank-klanten ontvingen een proefmailing. Onder de leus ‘Ik ben geen verzekeringsexpert…’ somt de Postbank een reeks van voordelen op, die het pakket met zich meebrengt:
* alle posten in één pakket verlaagt de premie met f 20 tot f 60, afhankelijk van leeftijd en situatie;* gegarandeerd geen onderverzekering;* ‘nieuw voor oud’-dekking, zolang de bezittingen niet ouder zijn dan 10 jaar;* geen verplichting om het hele pakket af te nemen;Het is vooralsnog niet duidelijk, of de ING-dochter de pakketverzekering definitief gaat (in)voeren. Een evaluatie van de proef moet nog plaatsvinden.

Reageer op dit artikel