nieuws

Postbank stunt met 10-jaarsrente

Archief

Postbank geeft iedereen die tot 28 oktober een offerte aanvraagt voor de hybride Maatwerkhypotheek een forse korting op de 10-jaarsrente. Nieuwe klanten betalen het eerste jaar 1% rente als zij kiezen voor deze renteperiode. “Wij bieden hiermee een combinatie van kortetermijnvoordeel en langetermijnzekerheid met vermogensopbouw”, aldus de ING-dochter. “Het eerste jaar kan de klant de bespaarde maandlasten als extra buffer opzij zetten. Kiest hij ervoor om vermogen op te bouwen door middel van sparen, dan heeft de klant nog een extra voordeel. Hij betaalt het eerste jaar 1% rente, maar ontvangt op zijn spaarinleg het reguliere hypotheekrentetarief dat hij vanaf het tweede jaar betaalt.”

De actie wordt ondersteund door een mediacampagne, waarin Jan Mulder en Howard Komproe twintig leeuwen in een stadion klaarstomen om actie te voeren. Postbank zegt nu een marktaandeel te hebben van 10%.

Reageer op dit artikel