nieuws

Postbank introduceert nieuwe doorlopende reisverzekering

Archief

De Postbank heeft onlangs een nieuwe doorlopende reisverzekering geïntroduceerd. Het produkt is scherp geprijsd, maar kent een standaard eigen risico van f 200 per gebeurtenis voor bagage, medische kosten en schade aan logies.

‘Een doorlopende reisverzekering vanaf f 45 per jaar’, met deze slogan maakt de Postbank op dit moment reclame voor haar nieuwe doorlopende reisverzekering: de Blue Travel Polis. Deze premie heeft betrekking op een dekking voor één persoon met Europadekking exclusief winter-/onderwatersport. Een gezin met kinderen tot 20 jaar betaalt voor Europadekking inclusief winter/-onderwatersport f 210 (45 dagen dekking per reis).
De introductie van een relatief hoge eigen risico komt volgens een woordvoerster van de Postbank voort uit een consumentenonderzoek, waaruit bleek dat cliënten liever een lagere premie betalen voor een afgeslankte dekking.
De dekking van de Blue Travel Polis omvat de volgende rubrieken en verzekerde bedragen:
Bagage: (excl. reisdocumenten, geld, cheques en girobetaalkaarten) f 5.000, reisdocumenten: kostprijs, schade aan logies: f 500, geld, cheques en girobetaalkaarten: f 500.
Hulpverlening: kostprijs.
Geneeskundige kosten: kostprijs, indien gemaakt in Nederland: f 2.000, tandheelkundige kosten: f 500.
Ongevallen, uitkering bij overlijden: f 50.000, voor personen vanaf 70 jaar en voor personen die als gevolg van het berijden van een motorrijwiel overlijden: f 5.000, uitkering bij blijvende invaliditeit: / 150.000.
Vervangend vervoer/verblijf: extra verblijfkosten, per dag: f 100, huur vervangend objekt: f 175
Annulering per reis: f 400.
ING-dochter Postbank Verzekeringen is risicodrager van de Blue Travel Polis. De hulpverlening is in handen van TravelCare (ANWB).

Reageer op dit artikel