nieuws

Postbank hamert op maandlasten

Archief

Postbank is eind vorige maand gestart met een massamediale campagne voor hypotheken. Verlaging van de maandlasten staat daarin centraal.

Volgens Postbank zijn veel consumenten zich nog te weinig bewust van de mogelijkheden om hun maandlasten in het kader van een woningfinanciering te verlagen. Zo wijst onderzoek van Blauw Research (onder ruim 600 mensen) uit dat 60% geen weet heeft van mogelijke rentekortingen. Dat de afname van meerdere producten (verzekeringen of een betaalrekening) bij dezelfde aanbieder extra korting kan opleveren, is 85% niet bekend.
In de campagne gaat Postbank consumenten erop wijzen dat afname van aanvullende producten en diensten (zoals taxaties of notarisdiensten) tot 15% korting op de hypotheeklasten kan opleveren. Op www.postbank.nl wordt na negen vragen zichtbaar hoe groot de korting uitvalt.

Reageer op dit artikel