nieuws

Postbank geeft ondernemers direct krediet

Archief

De Postbank verstrekt ondernemers die een lening aanvragen sinds kort direct telefonisch krediet, zonder dat daarvoor jaarcijfers aangeleverd hoeven te worden. De nieuwe werkwijze geldt tot een krediet van maximaal € 125.000; de aanvrager krijgt direct te horen of de aanvraag wordt geaccepteerd.

De ING-dochter verwijst naar onderzoek van TNS-Nipo onder ruim achthonderd ondernemers, waaruit blijkt dat ruim een op de drie ondernemers de afgelopen twee jaar een financiering heeft aangevraagd via de bank. Tweederde van hen heeft € 100.000 of minder nodig. Van de ondervraagden wil 90% direct uitsluitsel hebben over een kredietaanvraag. Bijna tweederde wil een krediet regelen zonder zelf naar de bank te gaan.
Ter promotie is de Postbank een nieuwe campagne voor ondernemers gestart, waarbij bekende Nederlandse ondernemers gehuld in leeuwenpak vertellen over hun ervaringen met zakelijke kredieten bij de Postbank.

Reageer op dit artikel