nieuws

‘Poortwachtergarantie’ van De Amersfoortse

Archief

De Amersfoortse geeft ‘Poortwachtergarantie’ op de Verzuimverzekering en de Verzuimverzekering Uitgebreid.

De ‘Poortwachtergarantie’ houdt in, dat De Amersfoortse de boete overneemt die een werkgever in het kader van de Wet Poortwachter krijgt opgelegd. De werkgever moet dan wel de adviezen hebben opgevolgd van De Amersfoortse, de casemanager en de arbodienst. De garantie geldt voor (tijdige) ziekmeldingen vanaf 1 juli van dit jaar. Een voorwaarde is dat reïntregratiebedrijf Keerpunt als casemanager is benoemd voordat de dertiende verzuimweek ingaat.
Voor de Verzuimverzekering Uitgebreid (die inclusief de hulp van Keerpunt is) gaat de Poortwachtergarantie met terugwerkende kracht in op 1 januari van dit jaar.

Reageer op dit artikel