nieuws

Politie rectificeert over bewering over ‘Uw Toekomst’

Archief

“Er bestaat geen enkele reden om aan de integriteit en betrouwbaarheid van Uw Toekomst Financiële Dienstverlening te twijfelen.” Dat stelt de politie van het district Eemland Zuid in een ‘Rectificatie’-advertentie in de Amersfoortse Courant.

Op 19 januari had een politiewoordvoerder, in een bericht in deze krant, ernstige twijfels uitgesproken over de gratis ongevallenverzekering die Uw Toekomst in mailings aanbiedt. “Gratis verzekeringen bestaan niet. Iemand zal toch de premies moeten betalen. Er is nu nog niets strafbaars gebeurd, maar wij vrezen dat het uitdraait op oplichting”, verklaarde de politieman.
Uw Toekomst, zusterbedrijf van Mr. Bolle, liet de verdachtmaking niet over haar kant gaan en eiste van de politie een rectificatie. Deze werd uiteindelijk op 4 februari in de Amersfoortse Courant gepubliceerd in de vorm van een advertentie.

Reageer op dit artikel