nieuws

Poliscomfort.nl in trek bij assurantiekantoren

Archief

Poliscomfort

nl is in trek bij assurantiekantoren. Sinds de start vorig jaar zomer maken honderd kantoren gebruik van het platform, dat aanvragen en direct sluiten van schade- en uitvaartpolissen mogelijk maakt. Poliscomfort.nl is ontwikkeld door Beijer Adviesgroep en ICT-bedrijf Verne. Later is met Kroezen Verzekeringen uit Beesd een samenwerking aangegaan. Inmiddels zijn via het platform ongeveer tweeduizend polissen gesloten. Wekelijks komen daar tachtig nieuwe bij. De klant die een polis sluit, in volmacht via Het AssuradeurenHuys of in volmacht via Kroezen Verzekeringen, krijgt direct de beschikking over een digitale polismap. De tussenpersoon kan het platform gebruiken naast zijn systeemhuispakket.

Reageer op dit artikel