nieuws

Polis van ONVZ voor hockeyers nu het veld in

Archief

ONVZ zal de eerder aangekondigde exclusieve ziektekostenpolis voor hockeyers en hun gezinsleden per 1 oktober daadwerkelijk op de markt brengen.

De speciale polis is ontwikkeld in het kader van de betrokkenheid van ONVZ als sponsor van de nationale hockeybond. Het medio vorig jaar gesloten sponsorcontract loopt tot 2002, met een optie voor verlenging met vier jaar.
In de dekking van de Hockeyfit Polis is vanzelfsprekend gelet op de specifieke risico’s die men bij het uitoefenen van de hockeysport loopt. Zo is er onder meer een extra preventieve dekking in de vorm van een eenmalige vergoeding voor een gebitsbeschermer en voor een set beenbeschermers, alsmede een standaard dekking voor tandheelkundige hulp voor kinderen én volwassenen.
Eind vorig jaar kwam ONVZ met zijn eerste doelgroepenpolis op de markt, de Flexifit voor assurantietussenpersonen die met de maatschappij samenwerken.

Reageer op dit artikel