nieuws

Polis Direct krabbelt weer op

Archief

Polis Direct lijkt de bestuurs- en aandeelhouderscrisis nu echt achter zich te hebben gelaten.

“Op het moment hebben we 100 afgesloten polissen per dag. Het streven is te komen tot een verdere groei naar zo’n 140-150 polissen per dag. In totaal zitten we nu net over de 10.000 polissen. Voor het eind van het jaar mikken we op zo’n 30.000 polissen. Dat betekent een marktaandeel van 1%”, aldus interim-directeur Sjef Bekkers in de Bovag Krant.
In de toekomst wordt naar een marktaandeel van 10% gestreefd. Een reclame-offensief moet het marktaandeel vergroten. Het publiek wordt met advertenties in dagbladen en reclameboodschappen op Sky-radio en RTL4-dagtelevisie bereikt. Daarnaast krijgen bezoekers van tankstations informatie via folders en van een promotieteam dat het land doorkruist.

Reageer op dit artikel