nieuws

Polis Direct komt met natura-uitvaartpolis

Archief

Volmachtbedrijf Polis Direct, een 100% dochter van Bovag, heeft onder eigen naam een uitvaartverzekering geïntroduceerd. Risicodrager is de uitvaartverzekering Twenthe NV.

Polis Direct is vooral bekend van de autoverzekeringen. De uitbreiding met nieuwe verzekeringen is noodzakelijk, omdat de mono-cultuur van autoverzekeringen voor ons een te smalle basis is, meldt het bedrijf. Om de portefeuille autoverzekeringen te laten groeien, zou een grote investering in reclame noodzakelijk zijn, aldus Polis Direct. Daarom is het bedrijf de breedte in gegaan. Na bijvoorbeeld, de pechpolis, de no-claim protectiepolis en het thuispakket, komt het bedrijf nu met een uitvaartpolis.
Het gaat hier om een gewonen rechttoe rechtaan polis, meldt Polis Direct. “We kijken naar de leeftijd en de wensen van de nieuwe klant en daaruit rolt dan een premiebedrag.”
De polis wordt jaarlijks geïndexeerd met het Consument Prijs Indexcijfer, nabestaanden mogen zelf de uitvaartonderneming kiezen, kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd en de polis blijft geldig als de verzekerde naar het buitenland verhuist.

Reageer op dit artikel