nieuws

Polis Direct gaat meer producten verkopen

Archief

Polis Direct (Nijmegen) heeft zijn productenassortiment verbreed. Sinds kort voert de verzekeringsdochter van de brancheorganisatie voor auto- en garagebedrijven Bovag ook een pakketverzekering voor particulieren.

Polis Direct, opgericht in 1995, distribueerde tot voor kort alleen verkeersverzekeringen (auto, caravan, motor) en een doorlopende reisverzekering voor particulieren. Het productenpakket is nu uitgebreid met een Thuispakketpolis (inboedel, opstal, aansprakelijkheid en gezinsongevallen). Met deze uitbreiding zegt Polis Direct “tegemoet te komen aan de vraag van klanten naar één aanspreekpunt voor alle verzekeringen, niet alleen vanwege de kortingen, maar ook vanwege het gemak”. Eerder dit jaar lanceerde Polis Direct een Klassiekerpolis tegen een premie vanaf € 45 per jaar. De lage premiestelling past in het beleid van de direct-writer om “verzekeringen aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs”, aldus algemeen directeur Pieter Kroezen. Bij de autoverzekering garandeert de maatschappij een premie die minimaal 10% lager ligt dan de autopremie bij de concurrent.
 
  

Reageer op dit artikel