nieuws

Polis AIG voor buitenlanders die hier tijdelijk verblijven

Archief

AIG Europe (Netherlands) heeft het AIG Foreigners Plan op de markt gebracht. Deze verzekering is bestemd voor buitenlanders die voor een periode van ten hoogste 12 maanden in ons land verblijven.

De dekking, die zich uitstrekt tot de aangrenzende landen, is bedoeld als aanvulling op sociale en andere voorzieningen.
Het Foreigners Plan biedt dekking tot: f 50.000 voor medische kosten; f 25.000 uitkering bij overlijden door een ongeval; f 50.000 maximum uitkering in geval van blijvende invaliditeit t.g.v. een ongeval. Voorts omvat de dekking:
– repatriëring naar de woonplaats in geval van ziekte (ter beoordeling van AIG);- repatriëring van het stoffelijk overschot naar de woonplaats;- de kosten van een lijkkist tot f 3.000;- vervroegde terugkeer in geval van overlijden van de gezinsleden van de verzekerde.De maandpremie voor het Foreigners Plan bedraagt f 150 per persoon. Voor een gezin van vier personen wordt f 350 in rekening gebracht.

Reageer op dit artikel