nieuws

Polak van der Linden & Boele verhuisd naar nieuw kantoorpand

Archief

Het assurantiebedrijf Polak van der Linden & Boele heeft zijn intrek genomen in een nieuw kantoorpand aan de Zenegroenkade, vlak bij de Randweg in Haarlem.

De wortels van Polak van der Linden & Boele liggen in 1917 toen assurantiekantoor Polak is opgericht. Door samenvoeging met andere bedrijven, Van der Linden-Simons (1984), assurantiemakelaar C. Boele (1992), en het bedrijf Verdonschot Assurantiën (1996) ontstond de huidige groep, die vijftien medewerkers telt. De driehoofdige directie wordt gevormd door Frank Boele, Bert van der Linden, en Marcel Polak.
In het nieuwe kantoorpand dat vorige week officieel werd geopend door de Haarlemse wethouder R.A. van der Geest, heeft Polak van der Linden & Boele twee etages gekocht. Naast het assurantiekantoor is daar ook het eigen volmachtbedrijf Simons Assuradeuren gehuisvest dat volmachten heeft van Aegon, DAS Rechtsbijstand, Delta Lloyd, Elvia, en Nationale-Nederlanden. Verder wordt er een nog op te richten makelaardij in onroerend goed (drie medewerkers) ondergebracht.
Het assurantiebedrijf (verzekeringen, financiën, hypotheken, en financiële planning) zegt in totaal 6.500 klanten te hebben, die gezamenlijk goed zouden zijn voor een premie-omzet van f 18 mln. Globaal de helft van de premies is afkomstig uit bedrijfsmatige verzekeringen. Polak van der Linden & Boele werkt samen met zo’n vijftig verzekeraars.
Het correspondentie-adres van Polak van der Linden & Boele luidt: postbus 584, 2003 RN Haarlem. Tel. 023-51.00.888/51.00.851 (fax).

Reageer op dit artikel