nieuws

Plein vol universal-life op Internet

Archief

Het bedrijf Interplein (IP) heeft in aanvulling op andere virtuele pleinen (hypotheekplein, beleggingsplein) een website gemaakt met een overzicht van de op de Nederlandse markt aangeboden universal-lifeproducten.

Het overzicht op het plein (www.levenplein.nl) van IP is nog niet volledig. De maatschappijen worden binnenkort door IP aangeschreven om het overzicht aan te vullen, te wijzigen of nieuwe producten toe te voegen. Het is de bedoeling dat de maatschappijen een gebruikersnaam krijgen en een wachtwoord waardoor zij zelf in staat zijn wijzigingen aan te brengen in hun producten.
Per 1 maart heeft producent IP ook een Vacatureplein (www.vacatureplein.nl) geopend. Werkgevers kunnen hier hun vacatures kwijt en werknemers hun CV. Zowel werkgevers als werknemers kunnen zoeken naar geschikte kandidaten ofwel werkgevers. Al deze diensten zijn gratis. De inkomsten voor het Vacatureplein komen uit reclame.
De filosofie van producent IP (gelieerd aan softwarehuis PCL) is om financiële pleinen te bouwen met daar ‘omheen’ andere sites die bezoek genereren aan de financiële pleinen. Zo genereert het Vacatureplein bezoek voor het nog te openen Employee Benefitplein en het ook nog te openen Bedrijvenplein.

Reageer op dit artikel