nieuws

Planhetzelf.nl nieuwe hypotheekadviessite

Archief

Sinds kort is de hypotheekadviessite www.planhetzelf.nl in de lucht. Doel van de site is het geven van een onafhankelijk hypotheekadvies aan de consument.

We moeten Planhetzelf niet zien als een vergelijkingssite, zegt Edwin Duis van initiatiefnemer Media Ventures: “We proberen maximaal vanuit de consument te denken. Je komt bij ons geen product of aanbieder tegen, dat maakt het alleen maar onduidelijk”. Op de site kan de klant onder meer uitzoeken welke hypotheekvorm voor hem het meest geschikt is en welk bedrag hij maximaal kan lenen. “Ons doel is dat de consument zich op onze site kan voorbereiden op het gesprek met de adviseur. Op internet zie je nog niet echt rijke adviesmogelijkheden. Dat een hypotheek via internet ook daadwerkelijk gesloten wordt, daar geloven wij niet zo in”, aldus Duis.
Het intermediair kan op twee manieren gebruikmaken van de diensten van Media Ventures. “De tussenpersoon kan zich laten aansluiten op Planhetzelf. Daarmee wordt hij een van de hypotheekadviseurs naar wie onze bezoekers verwezen kunnen worden. Naast een vast bedrag betaalt de tussenpersoon een bedrag per gegenereerde lead. Een andere mogelijkheid is dat wij ons concept ter beschikking stellen avan de adviseur. Wij fungeren dan als application service provider”, besluit Duis.
De nieuwe hypotheekadviessite Planhetzelf.nl.

Reageer op dit artikel