nieuws

Plan & Financiën biedt intermediair virtueel kantoor

Archief

Plan & Financiën, gevestigd in Amstelveen, introduceert een dezer dagen een Internet-toepassing voor assurantiekantoren, inclusief volledige dienstverlening. Tussenpersonen kunnen zich hiermee profileren met een site in hun eigen huisstijl en met een eigen domeinnaam.

Zo’n eigen site van een assurantiebemiddelaar biedt bezoekers onder meer de mogelijkheid van een autopremieberekening plus offerte-aanvraag alsmede een hypotheekanalyse en -berekening plus offerte-aanvraag.
Door het betrokken intermediair kunnen de gegevens die door de (aspirant-)cliënt op de site zijn ingevuld, worden gedownload met het hypotheekadviesprogramma Excalibur, een zogeheten overwaardepakket.
Later dit jaar volgen nog enkele andere software-toepassingen, zoals een hypotheekvergelijkingspakket 21e eeuw (Camelot) en een programma met het oog op financiële planning (Merlin). De namen van de pakketten verwijzen naar de legende van King Arthur. Om die reden noemen de intiatiefnemers het virtuele kantoor dan ook ‘Arthurs office’.
Hausel
De tot Plan & Financiën behorende Atsma Sonneveld Groep is begin dit jaar uitgebreid met de assurantieportefeuille van Hausel Amstelveen. Tom Hausel is tegelijkertijd in dienst getreden bij Atsma Sonneveld en zal het beheer van de portefeuille overdragen aan Henk Atsma.
Mede in verband met de toetreding van Tom Hausel tot de groep, is Atsma Sonneveld lid geworden van de NBVA. Hausel, die naar verwachting in de loop van dit jaar zijn activiteiten zal verleggen naar de IT-tak van Plan & Financiën, is voorzitter van de afdeling Noord-Holland van de NBVA.
Atsma Sonneveld is deze week van Ouderkerk aan de Amstel verhuisd naar de Patrimoniumlaan 2 in Amstelveen, telefoon 020- 645.80.54, fax 020-645.69.60.
Tom Hausel (links) koos begin dit jaar voor aansluiting bij de groep van Ad Sonneveld (midden) en Henk Atsma.

Reageer op dit artikel