nieuws

Pieter Blok wint race De Goudse

Archief

Pieter Blok van Driekleur Verzekeringsgroep in Zierikzee heeft zich op het circuit van Assen ontpopt als snelste tussenpersoon van Nederland. Hij is althans de snelste van de goed producerende bemiddelingsbedrijven die samenwerken met De Goudse.

Vorig jaar verbeterde De Goudse zijn tarieven voor koopsommen en direct ingaande lijfrentes. De 25 adviseurs die het beste produceerden, mochten gaan strijden om de titel ‘De snelste tussenpersoon van Nederland’, onder begeleiding van het door De Goudse gesponsorde racetalent Shirley van der Lof.
Eind januari mochten de adviseurs onder begeleiding van ervaren trainers met een BMW 3251i met 180 pk over het circuit in Assen racen. Uiteindelijk mochten de adviseurs hun racetalent bewijzen door een zo snel mogelijke circuitronde te rijden, waarbij een meerijdende instructeur hielp het onderste uit de kan te halen. Pieter Blok bracht de tijd van 1:44:50 op de klok. “Gelijk bij de eerste verkenningsronde over het circuit hoefde ik hem al nauwelijks te corrigeren. Een echt natuurtalent dus”, aldus Pieters instructeur.
Pieter had twee seconden voorsprong op zijn directe belagers Mark van der Horst van Ridderpoort Assurantiën (1:46:50) en Wouter Esseboom van Esseboom Advies & Financiële Diensten (1:46:75).

Reageer op dit artikel